[PDF / Epub] ☂ SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë By Mary Beard – Horsebackridingindiana.us

SPQR, Një Histori e Romës së Lashtë Titulli SPQR, Nj Histori E Rom S S Lasht Origjinali SPQR, A History Of Ancient RomeGjinia HistoriAutori Mary BeardShqip Roi Gjergj ErebaraSht Pia Botuese Sht Pia E LibritViti 2018Fq 643Formati Kopertin E Holl Pesha 0.6 Kg.ISBN 978 9928 4456 1 2Mbi LibrinMary Beard Na Ka Dh N Me K T Lib R Nj Shembull Frym Zues P R M Nyr N Se Si Duhet Ta Shohim, Analizojm Dhe Shkruajm Historin , Jo Vet M At T Rom S S Lasht , Por Historin N T R Si Ajo Monton Mitet Dhe Narrativat E Ngulitura N Mendjet Tona Q Nga Koha E Mesjet S P R T Na Dh N Nj Histori Ashtu Si Realisht Mund T Ket Qen Dhe Jo Ashtu Si Ne E Imagjinojm Nga Karriera E Gjeneral Ve Dhe Orator Ve T M Dhenj Deri Te Jeta E T Varf Rve, Historia E Popullit Dhe Senatit T Rom S Na Shpaloset Si Ngjarje Q , Ndon Se Kan Ndodhur Dy Mij Vje Ar M Par , Vijojn T Na Imponojn M Nyr N Se Si Ne Mendojm P R Shtetin, Politik N, T Drejtat Qytetare Dhe Rendin Kushtetues.https Www.shtepiaelibrit.com Store